zaterdag 9 oktober 2010

Dance Workshop



Hoi jongeren van Schuytgraaf!


Grijp je kans en doe in de herfstvakantie mee aan de spetterende dans workshop. Je leert


Urban dance
Bollywood
Hip-Hop


W-Ish, een dansgroep uit Bangalore-India, en Ish uit Amsterdam geven de workshop. Stichting kinderpostzegels heeft W-Ish ontdekt, het zijn allemaal jongeren uit sloppenwijken. Net als Ish dansen ze veel op scholen, in sloppenwijken en op festivals. De schuytgraafster Tineke Otter haalt W-Ish naar Arnhem, zij heeft het sloppenwijk-project “3D-empowerment” opgericht, waar de W-ishers ook dansen.


Dansworkshop
Je danst op relaxte Bollywood muziek en R&B. Hoe zou jij het vinden om eens in contact te komen met jongeren die elke dag aan de rand van de samenleving hebben geleefd? Je hebt nu de kans te laten zien dat je door dans jezelf en anderen in beweging kunt krijgen.
Dit kan op donderdag 22 oktober van 12.00 uur tot 16.00 uur in de Salamander. Om het sloppenwijkproject te ondersteunen, zal er een pot voor een vrije gift bij de workshop staan. En de opbrengst van het optreden, ook in de slamander, gaat naar W-Ish en 3D-empowerment.

Benefietoptreden om 17.00 uur in de Salamander
Na de workshop sta je samen met W-Ish in de benefietvoorstelling, Iedereen is welkom, entree bedraagt €7,- (kinderen tot 12 jr, 4€)
Meld je aan bij Anne Visscher, anne.visscher@yfc.nl,
06-39496864. Of mail Marian Post: marian@chripo.nl
We hebben je naam, e-mail adres en telefoonnummer nodig.


Wish is ook op Youtube: 'Appuinwish'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten